top of page

Drinks & food

“Joris sur l’O” zet in op lokale samenwerking. We geven graag voorrang aan handelaars uit onze eigen streek (Tielt). Daarom bieden wij alle drinks & food aan via lokale partners.

Drinks

Frisdranken en bier

​

Tijdens de boottocht zijn de volgende gekoelde dranken beschikbaar aan boord:
• Plat of bruisend water, Coca-Cola Zero, fruitsap
• Jupiler of Stella Artois
• De Poes Blond (8% alc.), van de Tieltse brouwerij

​

Bubbels & wijnen

​

We hebben voor jullie een selectie heerlijke flessen samengesteld, in samenwerking met één van onze plaatselijke wijnhandelaars.

  • Witte wijn “Cuvée C” Grand Chardonnay, Pays d’Oc, France

  • Rosé wijn “Saveurs Occitanes” Coteaux d’Ensérune, France

  • Prosecco

  • Champagne VRANKEN Brut Grand Cru

Food

Tapas Aperitiefplanken

​

Tapas Aperitiefplank: Prijs: €14 per persoon (vanaf 4 personen)

Een smaakvolle en gevarieerde selectie van koude mediterrane hapjes:

  • Olijven, zongedroogde tomaten, tapenades

  • Kaasblokjes, tête de moine-roosjes

  • Diverse soorten salami, Italiaanse ham, kruidenkaas

  • Geserveerd met bijhorende bruschetta’s

​

Tapas Aperitiefplank De Luxe: Prijs: €18 per persoon (vanaf 4 personen)

Een verfijnde en uitgebreide aperitiefschotel met net dat tikkeltje meer:

  • Foie gras met chutney, pata negra, manchego, rillette

  • Hartige macarons, amandel-vijgentoast met zachte kaas

  • Coppa & lomo, luxeolijven, pesto-crème, tapenade

  • Geserveerd met bijpassende bruschetta’s en rozijnentoast

​

Verrassingsbrood

​

Mini‑broodjes

  • 6 stuks p.p. (vanaf 4 personen) – €12 p.p.

  • Belegd met o.a. vleessla, krabsla, préparé, Tieltse ham, ham‑kaas, en afgewerkt met verse groenten en fruit.

​

Mini‑broodjes De Luxe

  • 6 stuks p.p. (vanaf 4 personen) – €15 p.p.

  • Belegd met o.a. gerookte zalm, garnalensalade, brie, Gandaham, pur porc, Noordzeesalade, en afgewerkt met verse groenten en fruit.

Bezoek onze Facebook-pagina!

  • Facebook

+32478230639

Adres steiger: 

Dijkweg, 9031 Drongen (Gent), België

 

© 2025 by Joris sur l'O. 

 

bottom of page